top of page

Rådgivning

Health Literacy Akademiet giver råd og vejledning om health literacy implementering indenfor forskning, praksis og politiske tiltag. 

 

Health Literacy Akademiet er grundlagt af Kristine Sørensen som en del af the Global Health Literacy Academy for at udvikle health literacy potentialet i Danmark, i Europe og globalt.

Kristine Sørensen har modtaget flere priser for hendes arbejde indenfor health literacy området og har som health literacy ekspert blandt andet rådgivet EU-kommissionen, EU-parlamentet, Europarådet, Verdessundhedsorganisationen, forskellige landes sundhedsministerier og diverse organisationer i Europa og globalt.

Kristine Sørensen leder netværket Health Literacy Europe og har hjulpet med opstarten af mange lokale, nationale og internationale netværk og interessegrupper til fordel for health literacy. Hendes nye initiativ er the International Health Literacy Association, som samler og forener health literacy samarbejdspartnere på verdensplan. 

Herudover, er Kristine Sørensen udpeget som global rådgiver for the Asian Health Literacy Association, Bridge4Health (CAN), Health Literacy for Children og Adolescence (DE) og GeWinn (DE). Hun er også udvalgt som ekspert i the ProSTEP EU expert panel on self-management samt medlem af bestyrelsen i Kindante (NL), en organisation med ansvar for 40 folkeskoler, og aktivt medlem af Rotary International. 

Investering i health literacy bidrager til sundhed og velvære for den enkelte, i lokalområdet og på landsplan. Det er en resource for bedre velfærd nu og i fremtiden.

Kontakt Health Literacy Akademiet for at høre nærmere.

bottom of page